Zoom Sweat

Remote personal training is sporten via zoom (of teams) en combineert alle gemakken van thuis trainen met een persoonlijk afgestemde workout. Van snotneus tot een ziek kindje of weinig tijd: er is met een digitale workout in de agenda eigenlijk nooit reden om af te zeggen.

Meer dan een matje heb je niet nodig om te beginnen. Maar wil je graag aan de slag met krachttraining, dan heb je ook al genoeg aan een setje dumbells. Je kunt heel veel met heel weinig, maar je moet het wel doen..

Een zoom workout met een van mijn klanten, tijdens haar vakantie.

Voordat we aan onze workouts samen beginnen, hebben we het over je voorkeuren, behoeften en vooral: je doelen. Afhankelijk daarvan, creëren we samen een programma gebaseerd op Pilates, yoga, krachttraining (bodyweight of met gewichten) en verschillende vormen van cardio, dat perfect aansluit op jouw wensen en doelen.

Met als belangrijkste doel voor mij: dat jij je gelukkig voelt in je lichaam en uitkijkt naar onze trainingen samen.

“Ik train graag met Nicolet tijdens mijn lunchbreak op een thuiswerkdag. Ze maakt vriendelijke, persoonlijk afgestemde workouts en is erg motiverend. Ik zou haar ontzettend aanbevelen, ze is een geweldige trainer!”
– Francis, 6 dec. 2021


Wat houdt het in:

  • Persoonlijk afgestemd sporten met 1-op-1 begeleiding
  • Zonder je huis uit te hoeven
  • Tijd- en kostenbesparend
  • Eventueel aangevuld met oefeningen om in je eigen tijd uit te voeren

Tarief:
€ 37,50 / 45 minuten
€ 50,- / 60 minuten

Stuur me een berichtje of plan een vrijblijvend digitaal gesprekje met me in, om meer te weten te komen!