Duo workout met Nicolet

Spreekt het je meer aan om te gaan sporten met anderen? Dan is een duo workout misschien iets voor jou. Samen sporten met je beste vriendin, partner, zus, (schoon)moeder, buurvrouw kan misschien net dat zetje geven, een extra stok achter de deur zijn of een lagere drempel bieden om elke week weer aan je workout te verschijnen.

En het is natuurlijk ook gewoon hartstikke gezellig.

Voordat we aan onze workouts samen beginnen, hebben we het over jullie voorkeuren, behoeften en vooral: jullie doelen. Heeft een van jullie een blessure of is er iets dat jullie graag samen zouden willen kunnen? Op basis van dit gesprek maken we samen een programma. De workouts worden allemaal samengesteld met oefeningen uit Pilates, yoga, krachttraining (bodyweight of met gewichten) en verschillende vormen van cardio. De verhouding hangt helemaal af van jullie doelen en wensen.

Met als belangrijkste doel voor mij: dat jullie je gelukkig voelen in je lichaam en uitkijken naar onze trainingen samen.

Ik bied duo workouts aan Via zoom of op locatie, maar net wat jullie het beste uit komt. 

Starttarief pp: 
€ 33,- / 45 minuten 
€ 37,50,- / 60 minuten.

Denk er aan dat wanneer we trainen op locatie, ik ook reis- en parkeerkosten moet rekenen.

Stuur me een berichtje en we hebben het er over! Liever even digitaal kletsen om te kijken of dit iets voor je is? Klik dan op de Let’s Talk button, en plan direct een momentje in.