Personal Training met Nicolet

Sterker, sneller, fitter, zekerder.. Regelmatig op de juiste manier trainen is de enige weg naar het behalen van je doelen. En dat hoef je echt niet helemaal zelf te doen.

Ik houd je verantwoordelijk, moedig je aan om sterker te worden, sta naast je als het moeilijk wordt en vier je prestaties samen met jou. Ik ondersteun je op het gebied van discipline en motivatie, gedurende de hele week. Naast onze workouts samen ontvang je huiswerk (workouts om zelf te doen) en ben ik ook gewoon bereikbaar. Ik zorg ervoor dat je de sportmomenten leuk vindt, omdat ze bij je passen. En help je zo met plezier consequent te trainen.

Als je bij mij in de buurt woont in Nederland (Utrecht, ‘T Gooi, Amersfoort) bied ik de mogelijkheid tot personal training op locatie. Voor meer informatie over de mogelijkheden kan je contact met mij opnemen.

MIJN TRAININGSSTIJL

Ik ben 6 jaar geleden, na de geboorte van mijn eerste dochter, begonnen als outdoor bootcamp trainer bij Mom in Balance, wat ik nog steeds geweldig vind en elke week met veel plezier doe! Maar door de jaren heen heb ik ook een liefde ontwikkeld voor Pilates, yoga, krachttraining en verschillende vormen van cardio. Ik combineer dan ook het liefste al deze vormen van beweging tot een voor jou perfect programma.

Ik geloof dat sporten echt heel leuk kan zijn. Maar leuk betekent voor iedereen iets anders.

Voordat we aan onze trainingen beginnen, hebben we het dan ook uitgebreid over je voorkeuren, behoeften en vooral: je doelen. Afhankelijk daarvan, creëren we samen een combinatie van oefeningen die je zullen brengen waar je wilt zijn.

Met als belangrijkste doel voor mij: dat jij je gelukkig voelt in je lichaam en uitkijkt naar onze trainingen samen.

OP EEN RIJ

  • Sporten met een personal trainer
  • Motivatie, ondersteuning en advies
  • Bij jou thuis of op een buitenlocatie in de buurt
  • Aangevuld met 2 huiswerk video’s of oefeningen voor in je eigen tijd a 30 minuten per stuk
  • Met ruimte voor bijv. challenges, beginnen met krachttraining, hardlopen opbouwen enz.

PRIJS

Mijn prijzen zijn allemaal gebaseerd op €50,- voor 60 minuten één-op-één. Maar aangezien het gaat om PERSONAL training, is 60 minuten niet de enige optie die je hebt. Train je liever 45 of 90 minuten, 2 of 3 keer per week, liever om de week.. Laten we praten over wat het beste voor jou is!

Denk er aan dat wanneer we trainen op locatie, ik ook reis- en parkeerkosten moet rekenen.

Stuur me een berichtje of plan een vrijblijvend digitaal gesprekje met me in, om meer te weten te komen!