Over mij

Hai! Ik ben Nicolet. Mijn liefde voor sporten is eigenlijk pas vrij ‘laat’ ontstaan. Tijdens mijn eerste zwangerschap in 2015 ben ik begonnen met gestructureerd bewegen. Eigenlijk had ik de gezondheid van mijn dochter in mijn buik nodig als drijfveer om écht consequent aan de slag te gaan. En daar ben ik haar nog altijd dankbaar voor.

Vrij snel na haar geboorte mocht ik starten als trainer bij Mom in Balance, een fantastisch bedrijf dat door middel van gespecialiseerde bootcamplessen vrouwen die zwanger zijn, net zijn bevallen en moeders helpt om zich fit en sterk te voelen. Ik heb dit zeven jaar met ontzettend veel liefde en plezier gedaan.

In die periode zijn mijn werkzaamheden ook langzaam verschoven naar het gevan van meer een-op-een lessen binnen mijn eigen bedrijf. Ik merkte heel sterk de behoefte om vrouwen meer aan de hand te kunnen nemen, en ze echt persoonlijk te begeleiden naar hun doelen. Weer een aantal jaren én nog een dochter later, ben ik ook een opleiding gaan doen tot Yoga Teacher. Bij De Nieuwe Yogaschool in Amsterdam heb ik de 200h Vinyasa Teacher opleiding in 2023 afgerond en kan ik nu mijn liefde voor Yoga als erkend yogadocent delen.

Anno 2024 bied ik een scala aan lessen aan. Ik geef Full Cirlce Flow lessen, waarin al mijn kennis van cardio, kracht en yoga samenkomt voor groepen van maximaal zes vrouwen. Ik geef naast personal training ook duo trainingen aan vriendinnen zich die liever samen dan alleen in het zweet werken. Ook zijn er sinds corona nog veel klanten die liever via Zoom met mij afspreken om zo geen (reis)tijd te verliezen, geef ik hardlooptrainingen, begeleid ik op vrijdagmorgen een Yogales in Baarn en maak ik veel online sport en yoga video’s + programma’s om de drempel naar het sporten nog lager te maken en klanten thuis in hun eigen tijd te laten sporten.

Wat ik doe verandert continu, afhankelijk van mijn interesses en de behoeften van mijn klanten. Personal training is bij mij écht persoonlijk. Dus kun je hier niet direct vinden wat jij denkt nodig te hebben? Stuur mij gewoon een berichtje! Dan praten we samen verder.

Mijn Filosofie

Deze informatie wordt nog aangevuld

Wat ik kan doen voor jou

Deze informatie wordt nog aangevuld

Online aanbod – Gratis!

Mijn Youtube kanaal