Full Circle Flow – Groepslessen

Stap in de Full Circle Flow: een door mij gecreëerde workout waarin je de perfecte balans vindt tussen cardio, krachttraining en de rustgevende harmonie van yoga. Ontdek wat je met jouw lichaam kunt bereiken! We trainen wekelijks in kleine – en dus zeer persoonlijk begeleide – sportgroepen. Ik kies er voor om met maximaal 6 deelnemers tegelijk te trainen. Op deze manier heb ik altijd genoeg tijd en ruimte om je de aandacht en begeleiding te geven die je nodig hebt om alles uit je sportles te halen.

Ik vond sporten vaak moeilijk vol te houden, maar nu kijk ik er elke week naar uit! De combinatie van pilates, krachttraining, cardio en yoga werkt super goed voor mij. Daarnaast sporten we vrijwel altijd buiten wat ik heerlijk vind. Het geeft me echt energie!

Sanne, deelnemer sinds 2022

Dit houdt de workout in:

We starten elke sessie met yoga, om de dag achter ons te kunnen laten of om juist mindful te beginnen en focus te krijgen. Afhankelijk van het moment van de dag. Met die focus gaan we aan de slag met stevige cardio (HIIT, TABATA) gevolgd door op Pilates geïnspireerde krachttraining. Om vervolgens ook weer af te sluiten met yoga, en met een tevreden gevoel en rustig hoofd weer naar huis te gaan.

Klaar om de dag, week, wereld weer aan te kunnen. Vol nieuwe energie, een sterk lijf en een fris hoofd.

Full Circle Flow Lesaanbod:

Dinsdag Cantonspark Baarn
19:30-20:30 – VOL
Woensdag Cantonspark Baarn
09:00-10:00 – 2 plekken vrij: Mail me
Vrijdag Laapersveld Heide Hilversum
12:00-13:00 VOL Mail me voor mogelijkheden

€160,- voor 10 lessen/per persoon.
Proefles: 12,-

Aanmelden of meer informatie nodig? Dat kan gewoon via e-mail.

Hopelijk tot snel!