ZES WEKEN | ZOMER FIT PLAN

Wil jij dit jaar optimaal genieten van je vakantie? Neem mij dan met je mee, en ontdek de perfecte balans tussen ontspanning en sportiviteit!

Relax met meer zelfvertrouwen op je strandbedje, en geniet zonder schuldgevoel. Het enige wat je nodig hebt, zijn mijn video’s, waarbij je 3x per week een korte workout doet. Waar en wanneer het jou uitkomt! 

Wat krijg je?

Met dit programma krijg je voor €60,00 toegang tot zes weken aan Nederlandstalige workouts (dat zijn 18 video’s!) van 15-25 minuten, die op een toegankelijke en opbouwende manier je hele lichaam uitdagen en in shape brengen of houden. 

Alle video’s zijn gemaakt op basis van lichaamsgewicht workouts, gericht op het sterker maken van je dieper liggende spieren. Niet springen, rennen of zwaaien met gewichten. Wel: gecontroleerd, veilig en opbouwend sterk worden en blijven.

Als bonus voeg ik een aantal korte maar pittige ‘ab workouts’ toe – perfect voor een snelle sessie tussendoor!

Waarom zou je dit doen?

Geniet volop van je vakantie terwijl je ook profiteert van een uitgebalanceerde en uitdagende routine. En thuis ga je gewoon door waar je was gebleven. Weer “helemaal opnieuw beginnen” na je vakantie? Dit jaar niet!  

Geloof me, het is makkelijker dan je denkt. Alles wat je nodig hebt, is een heel klein beetje tijd en je matje.

Pak je koffers en ga voor een vakantie vol energie, fitheid en zelfvertrouwen!

Praktische informatie

Na aanmelding ontvang je eenmalig een factuur, waarna je op 1 juli via e-mail toegang krijgt tot het programma met daarin links naar de video’s. Deze zijn ook na zes weken voor jou nog gewoon beschikbaar tot het einde van het jaar.

Heb je vragen over dit programma? Stel ze gerust! Stuur me een mailtje, en ik reageer zo snel mogelijk.